Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Some unicode characters are not dispalyed corectly
#1
On 4chan site some unicode characters are not displayed corectly

Firefox:

[Image: MNMMipH.png]

Centbrowser:

[Image: sp3JCTY.png]

Why ?

I use 3.9.2.45 portable version
Reply
#2
Are you using uBlock Origin?
Try disabling it or checking its settings.
Seems Web Font was blocked.
Reply
#3
Yes I use but after disabling is this same.
Reply
#4
(05-15-2019, 08:37 PM)marconii2002 Wrote: Yes I use but after disabling is this same.

Have you tried running the browser with safemode.bat(under the same directory of chrome.exe)?
Reply
#5
In safemode.bat characters are displayed properly.
Reply
#6
(05-16-2019, 07:48 PM)marconii2002 Wrote: In safemode.bat characters are displayed properly.

Then it is fault of some extension, you need to disable them one by one.
And clear your browsing data.
Reply
#7
I found fault. I use disabled DrectWrite but when I enabled DirectWrite characters are dispalyed corectly. So this is bug.
Reply
#8
(05-17-2019, 07:41 PM)marconii2002 Wrote: I found fault. I use disabled DrectWrite but when I enabled DirectWrite characters are dispalyed corectly. So this is bug.

Can you provide the URL for testing?
Reply
#9
For example any thread here http://boards.4channel.org/g/catalog this bug is on whole 4chan site and not only but 4chan it site where I can easy see it.

I also use 32 bit version
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)